Yritys

”luonto
parempi tilanne ku mikään työvuoro
ku tää on sitä lohtuu
saat samal uutta potkuu”

Hei! Olen Anu, retkeilijä, opettaja, viestinnän asiantuntija ja paljon muuta. Koulutukseltani olen FM ja KM, ja valmistun syksyllä 2021 luonto- ja eräoppaaksi. Olen myös Metsämieli-vetäjä.

Luonnossa olen viihtynyt aina. Lähtemällä ulos – metsään, rantaan tai vaikka lähipuistoon – me teemme itsellemme paljon hyvää. Oma kokemus vaativistakin työtehtävistä tuo ymmärrystä työssäjaksamiseen, stressiin ja palautumiseen.

Keski-Suomi on hurmannut minut upealla luonnollaan, ja lähialueiden kohteista löytyy hienoja paikkoja palavereiden pitoon, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Yhteistyö Hakamaan lammastilan kanssa mahdollistaa palveluiden tarjoamisen myös aidossa maaseutuympäristössä. Aina ei tarvitse lähteä kauas ollakseen ihan jossain muualla.

Taivaltamon toiminnassa on tärkeää asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja kestävän kehityksen periaatteet. Teen hommia rennolla mutta asiantuntevalla otteella ja olen vahvasti sitä mieltä, että elämässä ei voi olla liikaa hyvää kohtaamista, metsässä kupsehdintaa ja lampaiden rapsuttelua.

(luontoaiheinen riimitys: Allu Salmu)