Työyhteisöjen ja ryhmien päivät

Taivaltamo ja Hakamaan lammastila tarjoavat:

Virkistystä ja kehittymistä työyhteisöille ja muille ryhmille! Hakamaan lammastila sijaitsee Petäjävedellä n. 30 km Jyväskylästä ja on tunnettu hyvästä ruuasta, kokouslampaistaan ja eettisestä lampaiden kasvatuksesta. Tilalla on myös poneja, kanoja, koiria ja kissa.

 Valittavana on kolme erilaista päivää:

1. Ihan jotain muuta kuin neukkari on erilainen innovointi-/kokouspäivä. Mahdollisuus kokoustaa myös kokousponien, -lampaiden tai -kanojen kanssa. Tai vaikka kaikkien. Annetaan ajatusten virrata, nautitaan herkullisista lähiruokamauista ja ollaan rennosti tehokkaita. Sisältää aamukahvit, lounaan ja ohjauksen.

2. Hengähdä hetki!  Nautimme luonnosta ja maaseutuympäristöstä tutussa porukassa. Hengähdä hetki on päivän loma, jolloin keskitytään vain ja ainoastaan voimaan hyvin. Päivän aikana tutustutaan tilan lähiluontoon, rentoudutaan metsässä, nautitaan nuotiotulesta ja syödään tilan herkkuja. Sisältää aamukahvit, lounaan ja ohjauksen.

3. Fiksumpaa viestintää -päivän aikana käydään läpi vinkkejä työyhteisön viestintään liittyen. Kehitetään, pohditaan ja ideoidaan yhdessä, sillä onhan toimiva viestintä ratkaisu suunnilleen kaikkeen työyhteisön toiminnassa. Sisältää aamukahvin, lounaan, asiaa viestinnästä ja innovointia yhdessä.

Tiedustelut ja varaukset maija@hakamaanlammastila.fi ja anu@taivaltamo.fi