Metsämieli-menetelmä

Sovellan ja yhdistän palveluihini Metsämieli-menetelmää. Teen tilauksesta myös Metsämieli-retkiä, joille voi lähteä yksin, kaksin ja työ- tai harrastusporukan kanssa. Lyhyemmät Metsämieli-maistiaiset ja pidemmät Metsämieli-retket sopivat hyvin osaksi työyhteisöjen ja muiden ryhmien tapahtumia.

Mitä Metsämieli on?

Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset erilaisiin mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin. Metsämieli on erilaisia läsnäolo-, rentoutus-, virkistys-, voimavara- ja mielentaitoharjoituksia.

Mihin Metsämieli perustuu?

Metsämieli- menetelmä perustuu tutkittuun tietoon psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista sekä luonnon tuottamista hyvinvointivaikutuksista.

Kenelle Metsämieli sopii?

Metsämieli sopii ihan kaikille. Suunnittelussa huomioidaan ryhmän tarpeet ja toiveet.

Missä Metsämieli-harjoituksia voi tehdä?

Harjoituksia voi tehdä pihapiirissä, puistoissa sekä ulkoilu- ja luontoalueilla. Ja kaikkina vuodenaikoina. Osaa harjoituksista voi soveltaa myös sisätiloihin.

Mitä Metsämieli tekee sinulle?

Metsämieli-harjoitukset virkistävät, rauhoittavat ja rentouttavat. Luonnon hyvinvointivaikutukset latautuvat sekä tietoisesti että tiedostamattomasti. Luonnossa oleminen ja liikkuminen vahvistaa sekä psyykkistä että fyysistä hyvinvointia. Metsämieli- mielentaitoharjoitukset lisäävät itsetuntemusta ja kehittävät mielentaitoja.

www.metsamieli.fi